Adventsconcert C.Z.O.V. De Nieuwe Ster

CZOV De Nieuwe Ster voert op donderdag 14 december 2017 om 20.00 uur in de OLV Basiliek te Zwolle een adventsconcert uit. Onder leiding van dirigent Wolfried Kaper worden de volgende werken uitgevoerd:
Gloria van Vivaldi, Missa in C Dur van Mozart en Cantate 142, Uns is ein Kind geboren van Bach. Orkest: Musica Michaelis.
Solisten;
Clara de Vries Sopraan
Neline de Graaf Alt
Aswin Oldenbroek Tenor
Nico Blaauw Bas

De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 15,00, ’s avonds aan de kerk € 20,00, CJP-pas € 10,00, prijs is inclusief programmaboekje en consumptie.
Voorverkoop vindt plaats bij het Zwolse Balletjeshuis, Grote Kerkplein 13 te Zwolle, Goedhart Boeken, Assendorperstraat 79 te Zwolle, de leden en telefonisch via Fenny Oonk 06-23340677, of email oonk.nijkamp@kpnplanet.nl.

Restauratie Basiliek

In 2017 wordt een grote restauratie uitgevoerd aan de buitenzijde van de Basiliek. De Basiliek staat van juni tot en met november in de steigers. Bezoekers kunnen hinder ondervinden van het lawaai. Om in de kosten te voorzien, vindt een grote sponsoractie plaats.  Deze actie richt zich zowel op ondernemers en organisaties in Zwolle als ook op kerkgangers en op ieder die dit markante monument een warm hart toedraagt. De aftrap van de sponsoractie was op vrijdag 31 maart door wethouder Anker. Particulieren kunnen een bijdrage geven in de melkbus achter in de basiliek. Ondernemers kunnen meedoen met een gezamenlijke advertentie, een specifieke rondleiding voor medewerkers of relaties aanvragen en/of kaarten verkrijgen voor een mooi concert in de basiliek op vrijdag 29 september as.

Voor meer informatie over deze sponsoractie kunt u contact opnemen met Gerard ter Haar (g.terhaar@kpnmail.nl, telefoon 06 557 616 29).

Zondagse vieringen

De zondagse vieringen in de Basiliek beginnen meestal om 11.00 uur. Op het onderdeel Parochie vindt u de meest actuele informatie. Paaszaterdag begint de viering om 21.00 uur. Kerstavond begint de Nachtmis om 20.00 uur.